IS EEN INTERIEURADVIES DUUR?

Voor veel mensen lijkt het inhuren van een interieurontwerper heel erg duur en is er een enorme drempel die ze over moeten om een specialist in te schakelen. Maar is het ook echt wel zo duur ?
Natuurlijk moet er betaald worden voor een advies, maar je kunt zelf bepalen hoe uitgebreid je het wil hebben. Het hoeft echt niet altijd een uitgewerkt plan van A tot Z te zijn. Vaak ben je al geholpen met een kleuradvies bijvoorbeeld.

Als je eens bekijkt hoeveel geld je uitgeeft aan het vernieuwen van je interieur, is het helemaal niet zo gek om een interieurontwerper in te schakelen. Je kunt dan zelfs goedkoper uit komen, dan wanneer je probeert zelf alles in te richten. Denk maar eens na over onderstaande punten;

  • Als je zelf aan de slag gaat, begin je bijvoorbeeld met een nieuwe bank en al gaandeweg kom je erachter dat er dan toch nog veel meer aangepast dient te worden. Je verliest het overzicht en gaat al snel over je budget heen.
  • In de winkel kun je op slag verliefd worden op een item voor je interieur, maar bij thuiskomst blijkt het toch niet mooi te passen bij de rest van je meubels.
  • Je hebt de mooiste (en duurste) meubels en accessoires samengesteld, maar uiteindelijk mist dan nog steeds de sfeer en gezelligheid.

Een interieurontwerper bespreekt je wensen en eisen en maakt aan de hand daarvan een 3D ontwerp. Dit geeft je een beeld van hoe jouw woonkamer (of elke andere ruimte) eruit kan gaan zien. Je kunt dit net zo lang finetunen totdat je zeker weet;
dit is mijn stijl, zo wil ik wonen!

Je hebt dan een goede basis en kunt gaan shoppen om dat ontwerp om te zetten naar de werkelijkheid. Je bepaald zelf of je alles in een keer gaat uitvoeren of stapje voor stapje. Maar het belangrijkste is dat je een doel hebt waar je naar toe gaat werken.
 
Vakantiewoning plattegrond ontwerp
 
Als interieurontwerper wil ik er voor iedereen zijn, voor grote en kleine projecten. Dus stap over die drempel en neem contact met me op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden! En…. je bent niets verplicht, als je na ontvangst van mijn offerte besluit om er toch geen gebruik van te maken, is dat geen enkel probleem!!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *