HERFSTKLEUREN IN JE INTERIEUR

Persoonlijk vind ik de herfst toch wel het mooiste seizoen van het jaar. De natuur laat zijn mooiste kleuren zien en dat is enorm inspirerend. Deze kleuren kunnen een mooi uitgangspunt vormen voor je interieur.

Ter inspiratie maakte ik enkele moodboards gebaseerd op de prachtige herfst kleuren. Van hele subtiele lichte kleuren tot de uitgesproken felle kleuren die de natuur te bieden heeft.

Herfstkleuren in je interieur

Herfstkleuren in je interieur

Herfstkleuren in je interieur

Herfstkleuren in je interieur

Herfstkleuren in je interieur

Nu hoor ik je denken; 
“hele mooie kleuren inderdaad, maar hoe vertaal ik dat naar mijn interieur?”

Daar help ik je graag bij! Ben je geïnspireerd geraakt door een van deze moodboards en ben je benieuwd hoe je dit bij jou thuis kunt realiseren? Neem dan contact op zodat we kunnen bekijken op welke manier ik jou daarbij kan ondersteunen.

Laten we samen het interieur wat kleurrijker maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *